Erbs Design – dit design

 

Det er “Den Tapre Landsoldat” i Fredericia, der har inspireret os til en serie æstetiske og bæredygtige møbler.

Det hele starter med en treårskrig, som også hedder den 1. Slesvigske Krig. Den foregår i årene 1848-1850. Det er en spændende historie, som blandt andet betyder, at Fredericia rejser verdens første monument for de ukendte soldater.

Du kan næsten mærke sejren i vores møbler. De er designet med tanke på jernvilje og råstyrke. Og med en lille smule af det krudt, der får det feminine frem i det maskuline. Du kan se vores bearbejdning af materialerne, som netop er en del af det æstetiske udtryk og som tiden går, vil vores materialer patinerer, og vores møbler forøger deres æstetiske værdi.

Alle møblerne er håndlavet af lokale håndværkere og designet til dig, der ønsker et æstetisk råt look i en spændende kombination med det, du allerede har.

Vores reoler har en multifunktion, de kan ikke blot bruges som reoler, men også som smukke borde. Reolerne kan også hænge på vores vinreol, hvilket giver et helt andet og særdeles smukt udtryk. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Du kan matche et mix, lege med vores møbler og skabe en personlig stil, der passer til det, du allerede har indrettet dig med, således bliver Erbs Design til DIT design.

Vi siger Erbs Design – dit design, vi giver dig derfor også mulighed for at blive inddraget i processen med fremstillingen af dit ønske, og dermed opbygge en relation til dit helt eget og unikke møbel, inden det skal være en del af dit hjem. Du kan både bestille vores møbler på mål, i en anden farve, men du kan også lave en bestilling på dit eget design eller måske har du én specialopgave, som du skal have løst.

Det vigtige for os er, at du er glad og føler at have “vundet krigen”, hver gang du ser dit møbel fra Erbs Design.

Rikke Erbs
Indehaver