Vores møbler er skabt af hjertet – med hjertet, særligt med tanke på bæredygtighed

SvejsningJern er hovedbestanddelen i jordens kerne, og vi elsker at tænke på, at det også er hovedbestanddelen i vores møbler.

Samhørigheden mellem Moder Jords inderste hjerte og vores møbler giver stof til den tanke, at materialet og designet er skabt af hjertet – med hjertet, særligt med henblik på bæredygtighed.

Vores møbler er designet til at være funktionelle og til at danne ramme for dine helt egne historier. Når du sætter dine personlige ting i møblerne, får de et nyt liv med dine historier. Det er dit hjerte, der bestemmer, hvilke historier du sætter i møblerne.

Håndværket i jernrammerne er udført af en rigtig smed og med os på sidelinjen til at fortælle, når svejsninger og overflader er som de skal være, således vi rammer det helt rigtige æstetiske udtryk. Hver eneste jernramme og plade er skabt og godkendt af os.

Alle mennesker er unikke og har personlighed. Sådan er mine reoler også. De er hver især unikke og eksklusive, fordi de er håndlavet med føling for materialet og skabt med hjertet.