Mine møbler er skabt af hjertet – med hjertet

SvejsningJern er hovedbestanddelen i jordens kerne, og jeg elsker at tænke på, at det også er hovedbestanddelen i mine reoler og borde.

Samhørigheden mellem Moder Jords inderste hjerte og mine reoler og borde giver stof til den tanke, at materialet og designet er skabt af hjertet – med hjertet.

Mine møbler er designet til at være funktionelle og til at være ramme for dine helt egne historier. Når du sætter dine personlige ting i reolerne og på bordene, får møblerne et nyt liv med dine historier. Det er dit hjerte, der bestemmer, hvilke historier du sætter i reolerne og på bordene.

Håndværket i jernrammerne er udført af en rigtig smed og med mig på sidelinjen til at fortælle, når svejsninger og overflader er som de skal være i mine øjne. Hver eneste jernramme og plade er skabt og godkendt af mig.

Alle mennesker er unikke og har personlighed. Sådan er mine reoler også. De er hver især unikke, fordi de er håndlavet med føling for materialet og skabt med hjertet.